Mainos
Mainos

Nainen! Tätä saat, jos sinulle on ”ihan sama”, millaisen pizzan tilaatte kotiinne

Jokaisen naisen pitäisi joskus maistaa "ihan sama" -pizzaa.

Päättämätön tyttöystävä on monelle miehelle tuttu ”kirous”. Nainen saattaa vastata päivän ruokaa tiedusteleviin kysymyksiin esimerkiksi ”mikä vain käy” tai ”kaikki käy”.

Todistetusti naisen vastaus ei kuitenkaan koskaan tarkoita kirjaimellisesti sitä, että hänelle olisi aivan sama, mitä syödään. Jos mies tekee vahingossa vääränlaisen valinnan, eikä osaa lukea ajatuksia, hän saa kuulla siitä pitkään.

Eräs tyttöystävänsä vaiheiluun kyllästynyt Reddit-käyttäjä sai vihdoin tarpeekseen ja päätti näpäyttää rakastaan pizzatilauksen yhteydessä. Kun tyttöystävä vastasi tuttuun tapaan, että hänelle on ”ihan sama”, mitä pizzaa pariskunta kotiin tilaa, poikaystävä päätti toteuttaa toiveen kirjaimellisesti:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies siis tilasi kanapizzan lisäksi pizzeriasta tyhjän laatikon, jonka sisään on kirjoitettu ”ihan sama”. Tarina ei valitettavasti kerro, miten tyttöystävä reagoi miehen jäynään.

Lähde: Someecards, Reddit

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme