Mainos
Mainos

Naisasiakas sai ruokamyrkytyksen ravintolasta – vaatii korvauksena lisää burritoja!

Chipotle-ravintolaketjun annoksesta ruokamyrkytyksen saanut asiakas on vaatinut korvaukseksi lisää ruokaa. 

Jos saat ruokamyrkytyksen ravintolasta, et varmaankaan halua enää ruokailla siellä – vai?

Chipotle-ravintolaketjun naisasiakas on toista mieltä. Hän oli yksi laajan ruokamyrkytysepidemian uhreista viime talvena, mutta sen sijaan, että hän vaatisi oikeusteitse esimerkiksi lääkärikulujen korvaamista, hän haluaa lisää burritoja ilmaisten ruokakuponkien muodossa. 

– Olen työskennellyt tämän tyyppisten oikeusjuttujen parissa 20 vuotta ja haastanut oikeuteen joka ikisen ruokaketjun tässä maassa, mutta en ole koskaan nähnyt, että ruoasta sairastunut ihminen haluaisi palata syömään hänet sairastuttaneeseen paikkaan, kertoo 19-vuotiasta naisasiakasta edustava lakimies Bill Marler Business Insider -lehden haastattelussa. 

Chipotle myöntyi asiakkaan pyyntöön ymmärrettävistä syistä ja tarjosi tälle lähes 40 ateriaan oikeuttavia ilmaiskuponkeja. Lisäksi ravintola maksoi rahallisen korvauksen, jonka määrää ei ole kerrottu julkisuuteen. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme