Mainos
Mainos

Nakuravintolalle hillitön suosio – kymmenet tuhannet ihmiset jonottavat "alastomalle illalliselle"

Lontoossa avautuvan Bunyadi pop up -ravintolan erikoinen konsepti on saanut kymmenet tuhannet lontoolaiset innostumaan.

Yli 32 000 ihmistä on ilmoittanut haluavansa kokea uudenlaisen ravintolaelämyksen Bunyadissa. Ravintolan erikoisuus on tarjota ruokailijoille mahdollisuus ruokailla täysin alastomana, ja valitettavasti tästä kokemuksesta pääsee nauttimaan vain 42 asiakasta kerrallaan.

"Olen sekä yllättynyt että innoissani"

Kesäkuussa avautuvassa ravintolassa asiakkaille on varattu tilat vaatteiden riisumiseen, jotta he voivat saada kaiken irti erilaisesta ravintolaillasta. Tarkoitus on, että jokaiselle paikalle saapuneelle ruokailijalle annetaan mahdollisuus herkutella ilman rihman kiertämää. 

– Olen sekä yllättynyt että innoissani saamastamme vastaanotosta, pop-up-ravintolaa luotsaava Seb Lyall kertoo CNN:lle.

– Ihmiset haluavat olla alasti. Oli sitten kyse rannasta tai saunasta, jos on mahdollisuus olla luonnollisessa tilassa, ihmiset haluavat tarttua siihen, Lyall jatkaa.

Konseptin taustalla on ajatus siitä, että ihmiset voisivat ruokailla täysin vapautuneina – ja nauttia prosessoimatonta ruokaa ilmapiirissä, jota teknologia tai asenteet eivät ole "pilanneet". Tarjolla on muun muassa erilaisia vegaanisia herkkuja, joita tarjoillaan saviastioista. Nakuravintolassa ketään ei kuitenkaan pakoteta ruokailemaan alasti, ja halutessaan asiakkaat voivat ruokailla vaatteet päällä.

Lähde: CNN

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme