Mainos
Mainos

Näyttävät Suomi 100 -herkut superhelposti: Tarvitset vain pipareita, sokerikuorrutetta ja strösseleitä!

Koko Suomi leipoo -ohjelman kolmannen kauden tuore voittaja Jaana Koivuranta-Härkönen näyttää videolla, miten piparista saa tuunattua helpolla koristelulla Suomi 100 -teemaisen herkun itsenäisyyspäivän juhlintaan.

Sokerikuorrutteesta ja sinivalkoisista strösseleistä syntyy helposti kaunis siniristilippu.

Kakunkoristelun Suomenmestari vuodelta 2016 ja Koko Suomi leipoo -ohjelman tuore voittaja Jaana Koivuranta-Härkönen näyttää yllä näkyvällä videolla helpon tavan tehdä Suomi 100 -pipareita.

Katso myös alta video, jossa Jaana valmistaa kauniin plaseerauskortin itsenäisyyspäivän juhlintaan:


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme