Mainos

Nerokas tapa grillata lihaa: "Äijähenkeen grilli pirun kuumaksi ja liha tirisemään"

Nyt grillataan luolamiestyyliin! Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen valmisti entrecôten suoraan hiilien päällä grillaamalla. 

Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen päätti täräyttää uunituoreen hiiligrillinsä täysille ja paistaa lihan suoraan hiilien päällä. 

– Sitä kutsutaan luolamiestyyliksi, caveman style. Ainoa haaste on saada grilli todella kuumaksi. Onnistuin itse saamaan aikaiseksi 350 astetta. Se riitti, mutta olisin toivonut vielä 50-100 astetta kuumempaa. Sinne pääseminen on tekniikkalaji, jota tarvii treenata.

Kinnusen mukaan luolamiestyyliin grillatessa on syytä käyttää astetta parempia hiiliä. 

– Tarkemmin sanottuna pirun kovasta ja sen myötä suuren lämpöarvon omaavasta marabu-puusta tehtyjä Black Ranch -hiiliä. Tarkoituksena on perehtyä kesän aikana tarkemmin myös hiilien salaisuuksiin. Halpiskamaa en aio käyttää.

– Äijähenkeen grilli pirun kuumaksi ja liha tirisemään suoraan hiilien päälle. Caveman style! Kinnunen julistaa.

Katso luolamiestyyliin grillatun entrecôten resepti Sivumaku-blogista.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.