Mainos
Mainos

Nerokas tapa hyödyntää mansikoiden kannat

Tiesitkö, että myös mansikan lehdet voi periaatteessa syödä. Vaikket lehtiä söisikään, voit hyödyntää niiden maun erilaisissa juomissa.

Mansikan perkaamisesta ylijääneet kannat voi hyödyntää näppärästi raikkaan kesäjuoman valmistuksessa. Lehdet ovat syötäviä, mutta koska niitä on epämiellyttävä pureskella, kannattaa lehdistä ja mansikan kannasta irtoava mansikan maku hyödyntää muulla tavoin, kuten veden maustamisessa.

Laita reilu määrä mansikankantoja vesikannuun ja anna veden jäähtyä jääkaapissa vähintään parin tunnin ajan. Mansikanlehdet antavat vedelle raikkaan ja aidon marjaisan mansikanmaun. Lisää halutessasi mukaan myös pari viipaletta sitruunaa. 


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme