Mainos
Mainos

Nestlén uudessa muromainoksessa perustavanlaatuinen virhe – huomaatko?

Nestlén muromainoksessa klassinen aamiaisannos valmistuu täysin harhaoppisesti. 

Kun syöt aamiaismuroja, kaadat varmasi ensin lautaselle murot, jonka jälkeen peität ne maidolla. Tämä on ehdottomasti yleisin tapa nauttia murot. 

Nestlén uusi mainos kääntää kuitenkin universumin päälaelleen. Huomaatko sinä yllä olevalta videolta tämän ilmiselvän virheen?

Maito vai murot ensin?

Mainoksessa suklaariisimurot hukutetaan kulhoon, jossa on jo valmiiksi maitoa. Valmiiksi maitoa?! Mainos on aiheuttanut kiivaan keskustelun murojen oikeaoppisesta nauttimistavasta muun muassa Twitterissä ja Reddittissä, raportoi The Mirror-lehti. 

– Koska maito on nestettä, se löytää tiensä tyhjiin tiloihin kapillaari-ilmiön kautta. On vain tervettä järkeä, että muroelementin täytyy olla olemassa kulhossa ensin, Reddit-käyttäjä perustelee.

Nestlé kommentoi Mirror-lehdelle, ettei yrityksen ollut tarkoitus hämmentää kuluttajia mainoksellaan.

– Tiedostamme, että ihmiset nauttivat lempimuronsa eri tavoin ja ne ovat herkullisia huolimatta siitä, kumman elementin kulhoon kaataa ensin.

Väärin, Nestlé, väärin.

Lähde: Mirror

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme