Mainos
Mainos

Nettikaupan keittiöväline aiheutti hurjan palautevyöryn: Miten olet ikinä pystynyt syömään banaaneita ilman tätä?

"Puhun kaikkien puolesta sanoessani, että banaanin kuoriminen on yksi vaikeimmista asioista tehdä ja ratkaista."

Oletko koskaan joutunut miettimään, miten saisit banaanin viipaloitua oikein erityisen tehokkaasti? Tuskin, mutta enää ei tarvitsekaan miettiä, sillä Amazon.com-sivustolla on myynnissä banaanileikkuri juuri sinun tarpeisiisi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Taatusti Vuoden turhake -kilpailun kärkisijoista kamppaileva banaanileikkuri on kirvoittanut Amazon-sivustolle huikeita arvosteluja. Hulvattomia, sarkasmilla kyllästettyjä arvosteluja löytyy yli 5 000 kappaletta, joten niitä lukiessa maistuu useampikin banaani. Tässä niistä osa:

"Ennen pystyin pilkkomaan vain kaksi banaania tunnissa"

"Vau, tämä on todella mahtava! Ennen kuin ostin tämän, pystyin pilkkomaan vain kaksi BPH (banaania tunnissa), mutta tämän kanssa voin pilkkoa 1300–1500 BPH! Tiedättehän, että se on keskivertopilkkomisnopeus Harvardista valmistuneille?"

Luonnon Rubikin kuutio

"Puhun kaikkien puolesta sanoessani, että banaanin kuoriminen on yksi vaikeimmista asioista tehdä ja ratkaista; kutsun sitä jopa luonnon Rubikin kuutioksi. Kaikki banaanit eivät ole samanlaisia, joten minun täytyy aina yrittää kuorimista eri tavoin: ylhäältä alas, alhaalta ylös, vaakasuoraan, pystysuoraan, kohtisuorasti, seksuaalisesti, jokaisella geometrisella termillä, mitä on olemassa, olen kokeillut kaikkia. Mikä vielä pahempaa, jotkut banaanit ovat liian pieniä tai liian kypsiä, joten vaihtelevat monimutkaiset muodot johtavat usein siihen, että tuhoan banaanin. Jopa tyttöystäväni, jolla tuntuu olevan hyvä ote isoista, valtavista ja paksuista banaaneista, tuntuu olevan hukassa, kun hänen täytyy käsitellä pienempiä ja pehmeämpiä. Mutta tämä kätevä pikku laite paransi meidän työ–elämä-tasapainoamme 33,33 prosentilla (jaksollisesti tietenkin), koska voin nyt syödä matkalla töihin olematta myöhässä siksi, että minun piti syödä aamiainen. Totaalinen pelastus."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minulla oli kaksi unelmaa"

"Siitä asti, kun olin 8-vuotias Marokossa, minulla oli kaksi unelmaa: banaanileikkuri ja banaaninsuoristaja. Valitettavasti jälkimmäistä ei ole vielä keksitty."

"Yleensä käytän pilliä"

"Tähän asti olen kokeillut kaikkea syödäkseni banaanin! Tämä trooppinen hedelmä on vaikeampi nauttia kuin kookospähkinä! Yleensä käytän pilliä, joka tuntuukin toimivan parhaiten, kunhan käytät poraa reiän tekoon. Kun olen syönyt, heitän jämät lattialle etuoveni eteen. Se haiseva kasa houkuttelee kärpäset yhdelle alueelle ja on todella hauskaa, kun joku tulee kylään."

"Elämäni muuttui"

"Vuosikymmeniä olen yrittänyt keksiä ihanteellisen tavan leikata banaania. "Käytä veistä", he sanovat. No... ehdonalaisvalvojani ei anna minun olla veisten lähettyvillä. "Ammu sitä aseella!" Turvallisuusselvitys.. Minun piti turvautua varovaiseen yritykseen pilkkoa banaanit paljailla käsilläni. 99,9 % ajasta turhauduin niin, että päädyin muussaamaan hedelmän käsilläni ja heittämään sen seinään vihoissani. Sitten, banaanin aiheuttaman raivokohtauksen jälkeen ehdonalaisvalvojani esitteli minulle tämän keittiöihmeen ja elämäni muuttui. Kun en enää tuntenut vihaa ja raivoa paksukuorista keltaista hedelmää kohtaan, pystyin keskittymään rakkauteeni teatteria kohtaan, ja kirjoitan nyt musikaalia kilpailevista jengeistä tulevista kahdesta rakastajasta, jotka yrittävät vain selviytyä maailmassa. Luulen, että kutsun sitä South Side Storyksi. Banaanileikkuri, kiitos sinun, näen horistonissa mahtavuutta."

Yksi pieni ongelma...

"Se toimii vain, jos sinulla on banaani, ja ne eivät tule mukana."

Ja sitten, kun banaanit on pilkottu, voit valmistaa paloista herkullista "jäätelöä" – katso ohjeet videolta:

Lähde: Buzzfeed

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme