Mainos
Mainos

"Nopea arkiruoka, jota voit tuunailla mielesi mukaan" – tämä helppo pasta on todellinen klassikko!

Tonnikalapasta on erityisesti monelle budjetilla elävälle opiskelijalle tuttu herkku. Kokeile Hellapoliisi Kati Jaakosen reseptiä, jota voi muunnella mielen mukaan.

Tonnikalapasta on helppo ja herkullinen arkiruoka. Perinteisen pastan sijaan ruokaan sopii toki myös nuudelit. 

Tämän helpompaa ei ruoanlaitto enää voi olla! Kokeile Hellapoliisin reseptiä:

Opiskelijan tonnikalapasta on nopea arkiruoka, jota voit tuunailla mielesi mukaan. Tarjoa halutessasi lisäksi juustoraastetta.

Ainekset (1 annos)

  • 5 dl vettä
  • ripaus suolaa
  • 2 dl pastaa
  • 1 prk tonnikalapaloja öljyssä, öljyineen
  • reilusti lehtipersiljaa tai muuta yrttiä
  • lime- tai sitruunapippuria
  • (suolaa)
  • 2 dl juustokermaa

Valmistusohje

Kiehauta suolalla maustettu vesi ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta.

Lisää joukkoon tonnikalapalat öljyineen.

Hienonna lehtipersilja tai muu yrtti ja sekoita joukkoon.

Mausta lime-tai sitruunapippurilla. Kaada joukkoon juustokerma. Kiehauta.

Tarkista maku.

Mausta tarvittaessa suolalla.

Raasta pinnalle halutessasi juustoraastetta.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme