Mainos
Mainos

"Nopea, simppeli ja supermaukas" – oletko jo kokeillut tätä herkkuruokaa?

Sivumaku-blogisti Jani Kinnunen vinkkaa blogissaan syksyn ehdottomasta hittiruoasta.

Sienistä saa valmistettua monenmoista herkkua ja Sivumaku-blogissa esitelläänkin niistä yksi.

– Herkkutateissa on se hyvä puoli, että ne suorastaan huutavat yksinkertaista kokkausta. Ne ovat jo yksinään niin hyviä, että turha näpertely useimmiten vain haittaa lopputulosta. Tästä oivana esimerkkinä herkkutatti-carpaccio. Toinen nopea, simppeli ja supermaukas sieniruoka on herkkutattipasta, Kinnunen kirjoittaa.

Herkullisen pastan salaisuus on sen yksinkertaisuudessa.

– Unohdetaan kaikenlaiset kikkailut ja keskitytään tuohon jaloon, maanläheiseen ja intensiiviseen makuun.

Helpon herkkutattipastareseptin löydät Sivumaku-blogista.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme