Mainos
Mainos

Nostalgiset kuvat Koffin kolmosesta herättävät muistoja – näin tuttu pullo on muuttunut vuosien saatossa!

Vuoteen 2016 mennessä Koffin kolmosen pullo ja etiketti on kumpikin käynyt läpi melkoisen muodonmuutoksen, mutta yksi asia on ja pysyy: Koffin kirkkaanpunainen väri. Katso, kuinka paljon tuttu olutpullo etiketteineen on muuttunut vuosien saatossa!

Koffin kolmosolut on klassikko, jonka suomalaiset tunnistavat. Makuja.fi sai Sinebrychoffilta käsiinsä liudan vanhoja kuvia vuosien varrelta, joissa komeilee tuttu pullo. 

Vuonna 1957 Suomessa tuli myyntiin ensimmäinen Koffin kolmosolut. Suomalaisten punaisena tuntema logo oli jo tuolloin punainen – ja punainen väri on ollut oluen tunnusvärinä vaihtelevissa määrin vuosikymmenien ajan.

Pullona oli vuonna 1957 ruskea lasipullo, joka syntyi jo vuonna 1953. Sen suunnitteli Karhulan lasitehtaalta tuttu Veijo Paasonen.

 

Vuoedn 1962 KOFF Export oli etiketiltään jo edeltäjäänsä modernimpi.

Vuonna 1967 Koffia myytiin ikonisella 3-etiketillä varustettuna. Tämä pullo on suomalaisille erityisen tuttu, sillä se oli käytössä 1969, kun keskioluen myynti vapautettiin.

Koff sai uudet etiketit syksyllä 1987. Suurin muutos oli tuolloin sinisen värin ilmestyminen etikettiin sekä hevosenpäälogon syntyminen. Etiketit suunnitteli mainostoimisto Lintas. Pullona oli tuolloin käytössä uusi versio uudelleentäytettävästä lasipullosta.

Vuonna 1999 Koffin lookissa oli retrotunnelmaa, kun sinisestä väristä luovuttiin, ja Koffin kolmosen yllä nähtiin jälleen punavoittoinen etiketti.

Koff-oluiden etiketit uudistettiin niin ikään syyskuussa 2002. Etikettiuudistuksen suunnitteli lontoolainen mainostoimisto HMI. 

Vuonna 2008 suuri kierrätysmuovipullouudistus toi myös Koffin kolmosen muovipulloon. 


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme