Mainos
Mainos

Nuoret ravintola-alan ammattilaiset palkittiin – he lähtevät edustamaan Suomea ulkomaille

Suomen merkittävimmän kansainvälisen gastronomisen järjestön, Chaîne des Rôtisseursin, järjestämissä kilpailussa valittiin voittajat edustamaan Suomea ulkomailla.

Rovaniemellä lauantaina 31.1.2015 järjestetyssä kokkikilpailussa valmistettiin kolmen ruokalajin menu neljälle hengelle. Kokkikilpailun voittaja, turkulainen Laura Virolainen, työskentelee Ravintola Smör’ssä. Virolaisen annoskokonaisuus arvioitiin parhaaksi niin makujen kuin keittiötyöskentelynkin suhteen. Edellisen kerran voiton on napannut naiskokki vuonna 2007.

Virolainen lähtee edustamaan Suomea kansainvälisiin Nuorten kokkien mestaruuskilpailuihin Unkarin Budapestiin syyskuussa 2015.

Tampereen Ravintola C:ssä työskentelevä Heidi Mäkinen voitti puolestaan Rovaniemellä järjestetyn Suomen Nuorten sommelierien kilpailun. Lauantaina 31.1. pidetyssä kilpailuissa nuoret ravintola-ammattilaiset kilpailivat teoriakokeen lisäksi käytännön taidoissa kuten punaviinin dekantoimisessa ja samppanjan tarjoilussa.  Mäkinen lähtee syyskuussa edustamaan Suomea kansainvälisiin Nuorten Sommelierin mestaruuskilpailuihin Australiaan.  

Lähde: Paistinkääntäjät ry 

MTV LIFESTYLE

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme