Mainos
Mainos

Ny rillataan – ja juodaan olutta! Kansallissankari Timo Jutila sai oman nimikko-oluen

Pyynikin Käsityöläispanimo julkaisee yhteistyössä Timo "Juti" Jutilan kanssa kevään virallisen lätkäjätkäoluen maanantaina 20.3.2017.

Pyynikin Käsityöläispanimon mukaan Juti-oluella tullaan kippistelemään koko 2017 kiekkokevään kohokohdille. Timo Jutila kertoo olevansa iloinen yhteistyöstä panimon kanssa.

– On hienoa tehdä yhteistyötä nimenomaan tamperelaisen panimon kanssa. Itse olut on aivan huipputuote. Maistuu Jutille – ennen ja jälkeen pelin, täräyttää Jutila.

Juti-olut on 0,5-litraiseen tölkkiin pakattu englantilaistyyppinen rehti suodattamaton pale ale. Prosentteja perinteikkäässä oluessa on 4,7. Panimon mukaan Juti sihahtaakin auki ja suoraan makuhermoihin kuin kiekko ruotsalaisten maaliverkkoon keväällä 1995.

– Haluan jakaa tämän olutkokemuksen kaikkien ensimmäistä maailmanmestaruusvoittoamme ja hyvää olutta arvostavien kanssa, Jutila kuvailee.

Juti-olutta on myyty jo ennakkoon häkellyttävät määrät. Panimolta kerrotaan, että nyt tilataan jo tulevia valmistuseriä.

– Olemme panimolla onnellisia ja ylpeitä siitä, että saamme tehdä yhteistyötä Suomen kansallissankareihin lukeutuvan Timo Jutilan kanssa, Pyynikin Käsityöläispanimon olutmestari Tuomas Pere kertoo iloisena.

Lähde: Pyynikin käsityöläispanimo

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme