Mainos
Mainos

Nyt maailmalla kadehditaan: McDonald'sin himoittu hampurilainen tulee myyntiin koko Suomessa!

Kansainvälisissä medioissakin noteerattu, Suomen Tampereella ensimmäisenä myyntiin tullut McVegan -hampurilainen on kohta saatavilla maanlaajuisesti.

Tampereen alueen McDonald’s-ravintoloissa loka–marraskuussa testimyynnissä ollut täysin kasvipohjainen McVegan-hampurilainen tulee Suomen McDonald’sien valikoimaan maanlaajuisesti joulukuun aikana.

McDonald'silta kerrottiin lokakuussa, että testimyynnin perusteella päätetään tuotteen tulevaisuus. 

–  Selvitämme, onko sillä kysyntää Suomessa, onko se sellainen tuote, joka meidän kannattaisi tuoda myöhemmin myyntiin, kertoi Suomen McDonald'sin markkinointijohtaja Christoffer Rönnblad lokakuussa.

Kysyntää on mitä ilmeisemmin ollut riittävästi ja burgeri tulee nyt saataville koko Suomeen. 

Hampurilaisen pihvi on soijapohjainen, ja tavallisen hampurilaissämpylän ja vihannesten lisäksi McVegan sisältää kananmunatonta McFeast-kastiketta, ketsuppia ja sinappia.

Mäkkärin kokeilu Suomessa noteerattiin syksyllä myös ulkomaisilla uutissivustoilla. Medioissa spekuloitiin vegaaniburgerin mahdollista kansainvälistymistä ja ihmeteltiin, miksi vegaanihampurilaista päätettiin testata ensimmäisenä juuri Suomen Tampereella. 

– Tätä emme olisi ikinä uskoneet raportoivamme: McDonald’s aikoo ehkä lisätä valikoimiinsa vegaaniburgerin. Se sai ensi-iltansa pikaruokaketjun Suomen yksikössä, koska ilmeisesti Suomessa on poikkeuksellisen suuri määrä vegaaneja väkilukuun nähden. Tämä oli vain vitsi, oikeasti meillä ei ole hajuakaan, miksi tämä tapahtuu Suomessa. Vaikuttaa aika satunnaiselta ja hieman huvittavalta, HelloGiggles-sivustolla ihmeteltiin tuolloin.

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme