Mainos
Mainos

Nyt on härskiä! Uutuusolut saa makunsa naisten intiimialueelta

Ruokavalmisteet on viety täysin uudelle tasolle uuden oluen myötä, jonka maku tulee intiimialueen bakteereista. Uskomattomalta kuulostava juttu ei ole kuitenkaan vitsi.

Uutuusolut saa makunsa vaginan maitohappobakteereista, ja tuotteeseen on käytetty vain mallien intiimialueen aromeja. Aromit on yhdistetty erityisen teknologian avulla veden, hiivan, humalan ja maltaan kanssa, ja lopputuloksena on vaalea ale-olut.

Tuotteen kehittänyt yritys The Order of Yoni kertoo, ettei oluessa ole kuitenkaan vaginalle tuttua hajua tai makua, vaan se on "maustettu viettelyksellä". Pulloihin on merkattu päivä, jolloin vaginasta on otettu aromit, ja pullot on nimetty mallien mukaan.

Tuotteen markkinoinnissa on muun muassa korostettu, että nyt miehet pääsevät maistamaan unelmiensa naisen makua.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vagina-oluen takana on puolalainen 26-vuotias Wojtek Mann, jonka mukaan hän ei valinnut olutta, vaan vagina-olut valitsi hänet.

– Tajusin, että tämä on tapa siirtää naisen aistillisuus, seksuaalisuus, lumous ja kauneus pullolliseen herkullista olutta, mies kertoo.

The Order of Yonin mukaan tuotteen valmistuksessa mukana olevien mallien täytyy allekirjoittaa sopimus, jonka mukaan aikuisviihdealalla tai seksityöläisinä työskenteleviä odottaa korkeat sopimusrangaistukset.

Yritys kertoo, että oluen turvallisuus on taattu, ja vaginasta otetut bakteerit 'eristetään ja puhdistetaan' näytetikusta ennen niiden käyttöä. Lopullinen tuote testataan vielä viruksien ja bakteerien varalta.

– Mallit rakastavat sitä, he ovat meidän jumalattariamme, joita palvotaan oluen juomisensa kautta, Mann kertoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tuotteen takana oleva firma ei kuitenkaan ole ilmeisesti aloittanut vagina-oluen valmistamista. Viime vuonna The Order of Yoni on yrittänyt kerätä joukkorahoituskampanjan avulla rahaa tuotteen valmistukseen, mutta yritys sai kerättyä vain yhden prosentin 150 000 euron tavoitteesta.

Daily Starin mukaan yritys yrittää tällä hetkellä kerätä rahaa uudestaan tuotteen valmistamiseen, yhteensä 130 000 euron summaa. Reilulla 7 800 eurolla yritykseltä voi tilata myös oman erikoisoluen, jonka he tekevät asiakkaan oman tyttöystävän vaginan bakteereista.

Lähteet: Facebook, Daily Star 1 & 2, IndieGogo, Instagram

***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme