Mainos
Mainos

Ole tarkkana kanansiipien kanssa – älä vaan tee tätä virhettä

Vaikka kanansiivet paistuvat grillissä rapsakoiksi ja mehukkaiksi, kannattaa kuitenkin olla tarkkana yhden tärkeän asian kanssa.

Fox News -sivustolla vinkataan, kuinka kanansiipien kypsennys onnistuu grillissä takuuvarmasti. Yhtä virhettä kannattaa kuitenkin välttää: siipiä ei koskaan kannata pilkkoa ennen grillaamista.

Älä riko kanansiipien rakennetta ennen grillaamista

Kanansiipien grillaamisessa on kuitenkin syytä ottaa huomioon yksi tärkeä seikka: siipiä ei kannata missään nimessä rikkoa ennen grillaamista. Mikäli ne haluaa putsata luista ja rustoista, kannattaa tämä tehdä ehdottomasti vasta kypsentämisen jälkeen. Tämä sääntö koskee myös rustopalojen poistamista ennen grillaamista.

Ensinnäkin siivet on huomattavasti helpompi grillata, kun ne ovat kooltaan mahdollisimman suuria. Tämä helpottaa myös siipien kääntelyä grillin kuumuudessa.

Toiseksi nahka suojaa kanansiipiä kuumuudelta – ja takaa, että nesteet eivät valu lihasta ulos. Jos siivet pilkkoo ennen kypsentämistä, ei nahka suojaa enää lihaa.

Kolmanneksi kanansiipien herkuttelu on perinteisesti samantyyppinen ohjelmanumero kuin esimerkiksi rapujen syönti: Tarkoitus onkin, että kädet tulevat hieman sottaisiksi!

Osittainen lähde: Fox News

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme