Mainos
Mainos

Olet keittänyt vettä väärin koko elämäsi – "laiskan miehen" niksistä tuli Twitter-hitti

Jos sinulla on tapana seurailla veden kiehumista kattilan vieressä, olet tuhlannut viime vuosina runsaasti aikaasi. Testaa tämä hulvaton Twitter-niksi.

Poltatko vedenkin pohjaan?  Jos kuulut siihen joukkoon ihmisiä, joka todennäköisesti unohtaa pastaveden kattilaan kiehumaan, jos poistuu sen viereltä hetkeksikään, tämä niksi on sinulle.

Pastavesi ei enää koskaan kiehu yli, kun otat käyttöön Twitter-käyttäjä JustinHillisterin jakaman nerokkaan vedenkeittoniksin.

Mies nimittäin paljasti saatetekstissä olevansa FaceTime- eli videopuheluyhteydessä vesikattilansa kanssa, jotta se ei kiehuisi yli miehen itsensä katsoessa televisiota toisessa huoneessa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Toisessa kuvassa on miehen Taylor-vaimon iPhone aseteltuna kuvaamaan kattilaa ja toisessa näkyy kuvakaappaus miehen FaceTime-yhteydestä.

Voisi luulla, että kyseessä on ratkaisu melko merkityksettömään ongelmaan, mutta niksi on kerännyt muilta Twitter-käyttäjiltä tykkäyksiä jo yli 114 000. Sitä on myös uudelleentwiitattu kymmeniä tuhansia kertoja. Voisi siis päätellä, että niksi tuli kuin tulikin monelle tarpeeseen.

"Nero."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Mahtaa olla hienoa elää vuodessa 3017. Kun me muut olemme jumissa vuodessa 2017."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Sai niksi toki kritiikkiäkin. Moni kutsui sitä laiskaksi tavaksi hoitaa helppo homma.

"Valitsen laiskan ihmisen tekemään vaikean työn. Koska laiska ihminen löytää helpon tavan tehdä se. - Bill Gates." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Kun olet laiska JA etuoikeutettu." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Ei ensimmäinen kerta

Kyseessä ei kuitenkaan ollut ensimmäinen kerta, kun joku puhuu videopuhelua pastakattilansa kanssa. Jo vuonna 2015 Twitter-käyttäjä Cain julkaisi kuvat samaisesta puuhasta. Valitettavasti tuolloin maailma ei ollut valmis tähän kikkaan ja twiitti keräsi vain murto-osan JustinHillisterin rohmuamista tykkäyksistä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Someecards, Twitter

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme