Mainos
Mainos

Olgan pullakranssin sisältä paljastuu ihana yllätys – kokeile kotona

Huomenta Suomen Makuja & Elämää -osiossa leivottiin tiistaina maukasta spelttipullaa. Näiden pullien sisään oli piilotettu myös ihana yllätys.

Olgan Pullakirja -teoksen juuri julkaissut Olga Temonen opasti Huomenta Suomen Makuja & Elämää -osiossa, miten syntyy kaunis pullakranssi spelttijauhoista. Jokaisen kranssin pullan sisään piilotettiin makua antamaan vielä suussa sulava suklaakonvehti.

– Pullakranssin idea on lähtenyt siitä, kun joulun jälkeen jää aina puolityhjiä konvehtirasioita lojumaan. Konvehdit voi laittaa pullan sisään. Koska konvehdit ovat usein erilaisia, se on sitten ylläri, millainen pulla kenellekin tulee, Olga vinkkaa.

Pullanleivonnan ohessa Olga otti myös kantaa viime vuosina jyllänneeseen hiilihydraattikeskusteluun. Katso mitä mieltä Olga on aiheesta ja nappaa vinkit pullakranssin leivontaan videolta:

Pullakranssin reseptin löydät täältä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme