Mainos
Mainos

Olut ei estä kilojen tippumista – tämän verran voit juoda, vaikka laihduttaisit

Tarvitseeko laihduttajan luopua alkoholista?

Kohtuullinen alkoholinkäyttö ei yleensä haittaa laihdutusta. Erään tutkimuksen mukaan alkoholia kohtuullisesti käyttävät olivat 27 prosenttia epätodennäköisemmin lihavia kuin henkilöt, jotka eivät käyttäneet alkoholia.

National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism selvitti, että miehet saavat yleensä keskimäärin 433 lisäkaloria päivinä, jolloin he juovat alkoholia. Näistä 61 prosenttia tulee alkoholista ja loput ruoasta, erityisesti tyydyttyneistä rasvoista ja lihasta.

– Jos rajoitat juomista yhteen tai kahteen annokseen per päivä ja teet juomisesta huolimatta hyviä valintoja ruoan suhteen, ei alkoholilla todennäköisesti ole vaikutusta painonpudotukseesi, sanoo laihdutusvalmentaja Alan Aragon.

– Jos et osaa juoda vain yhtä tai kahta, vaan otat kerralla useamman, rajoita käyttökerrat korkeintaan yhteen tai kahteen kertaan kuukaudessa, jotta alkoholi ei pilaisi laihdutusyritystäsi, hän suosittelee.

Lähde: Men's Health


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme