Mainos
Mainos

Yleisin ongelma, johon jokainen grillaaja törmää – osaatko sinä ratkaista tämän?

Kysely selvitti, millaisia ongelmia suomalaisilla on grillaamisen kanssa. Selvisi, että erityisen monella suomalaisella on vaikeuksia lihan riittävän kypsyyden tunnistamisessa.

HK teetti yhteistyössä Dagmar Oy:n kanssa kyselyn, johon haastateltiin 1226 suomalaista. Kyselyssä selvitettiin muun muassa sitä, mitkä asiat suomalaiset kokevat grillatessaan erityisen ongelmallisiksi.

Osaatko arvioida pihvin kypsyyden oikein?

Kaikkein suurin osa vastaajista – peräti 30 prosenttia – kertoi kokevansa, että lihan tai broilerin kypsyyden arvioiminen on vaikeaa. Tämä aiheuttaa monille ongelmia grillatessa.

Toiseksi eniten – 29 prosenttia – ongelmia koetaan kyselyn mukaan grillin lämpötilan arvioimisessa. Etenkin se, mikä on juuri optimaalinen lämpötila eri tuotteille, aiheuttaa suomalaisille päänvaivaa.

Kolmanneksi eniten – 27 prosenttia – vaikeuksia suomalaisille grillatessa tuottaa se, että eri lihanosien kypsennystä ei osata riittävän hyvin. Moni on tyytymätön siihen, että omat taidot eivät vastaa itse asetettuja vaatimuksia.

Lähde: HK 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme