Mainos
Mainos

Onko tässä rapean pekonin salaisuus? Nerokas valmistustapa takaa täydellisen lopputuloksen

Pekonista tulee rapeampaa, jos pannulle lisää vettä. Samalla vältyt ikäviltä rasvaroiskeilta.

Yllä olevalla videolla näytetään, miten pekonin voi paistaa myös mikrossa.

Jos haluat pekonista rapeampaa, on siihen helppo keino: lisää pannulle vettä sen verran, että pohja peittyy.

Paista pekonia, kunnes vesi on haihtunut. Paista sen jälkeen pekoni rapeaksi miedommalla lämmöllä, neuvoo The Sun –lehti.

Muitakin hyötyjä kuin rapeus

Vinkki: Jos pekonisiivut eivät mahdu kunnolla pannulle, kannattaa paistaa niitä 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia, ilman vettä.

Pekoni pysyi myös paremmin siivun muodossa, kun ne paistettiin käyttäen vettä.

Veden lisäämisessä on sekin etu, että se estää rasvaa räiskymästä ympäriinsä. 

Lähde: Thesun.co.uk

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme