Mainos
Mainos

Onko tässä seuraava hittipizza? Erikoinen valmistustapa!

Sivumaku-blogin Jani Kinnunen kokeili pizzan valmistamista erikoisella tavalla.

Täydellisiä pizzaohjeita on varmasti olemassa yhtä monta kuin kokkejakin, mutta pizzaa ei tarvitse aina valmistaa perinteiseen tapaan littanaksi lätyksi. Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen valmistikin pizzasta erikoisen kuppiversion:

– Olen tehnyt pizzaa lukemattomilla eri tavoilla. Neljä parasta taikinaohjetta olen jakanut eteenpäin. Eipä se lätty siitä kummene. Taikinan oikea käsittely on vähintään yhtä tärkeää. Tällä kertaa kokeilin kuitenkin tyystin toista tapaa. Näin jossain kuvan pizzapiiraasta. Brittiläisen pien tapaisesta vuokaan tehdystä herkusta. Oli pakko kokeilla.

Kinnusen mukaan pizzan valmistaminen on jopa tavallista versiota helpompaa ja mikä parasta, sen täytteeksi voi hyödyntää jääkaapin tähteitä.

– Teet taikinan, täytät pienen vuoan kaikella, mitä laittaisit pizzan päälle ja peittelet taikinan kanneksi. Tuloksena on asteen verran pizzaa hienostuneempi hiukopala, joka toimii mainiosti vaikka alku- tai iltapalana. Lisäksi se on ylivoimainen tapa käyttää tähteitä hyödyksi.

Katso kuppipizzan ohje Sivumaku-blogista

(MTV LIFESTYLE)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme