Mainos
Mainos

Onko tässä suloisin pikkukokki ikinä? 6-vuotiaan resepteistä valtava somehitti

Suloinen pikkukokki Nihal Raj, lempinimeltään Kicha ei ole aivan tavallinen 6-vuotias. Ruoanlaitosta innostunut Nihal nimittäin kokkaa tosissaan ja julkaisee ruoanlaittovideoitaan sosiaalisessa mediassa. Facebook maksoi Nihalille hiljattain 2000 dollaria saadakseen oikeudet yhteen pikkukokin jäätelövideoista.

Kicha on kotoisin perheestä, jossa ruoanlaittoon käytetään paljon aikaa. Hän aloitti kokkaamisen vain neljävuotiaana ottaen oppia omalta äidiltään. Suurin osa Kichan käyttämistä resepteistä on yksinkertaisia jälkiruokareseptejä, jotka eivät vaadi varsinaista kokkaamista.

– Hän ei ole ammattilainen. Hänen äitinsä antaa hänelle yksinkertaisen reseptin, jonka hän kuuntelee kerran ja valmistaa sitten ruokalajin omaan tyyliinsä, Kichan isä Rajagopal V. Krishnan kertoi Mashablelle.

Kicha jakaa kokkailujaan Youtube-kanavallaan KichaTubeHD ja sai toukokuussa yhteydenoton Facebookilta, joka halusi 2000 dollarilla ostaa oikeudet mangojäätelövideoon.  

Diili Facebookin kanssa on johtanut useisiin tarjouksiin, mutta Kicha aikoo jatkosakin keskittyä Youtube-kanavaansa, jossa hän julkaisee joka keskiviikko uuden reseptin. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme