Mainos
Mainos

Onko tässä uusavuttomuuden huippu? Valmiiksi viipaloiduista avokadoista nousi kohu

Brittiläinen kauppaketju Marks & Spencer on ottanut valikoimiinsa valmiiksi kuoritut ja viipaloidut avokadot. Tämä on herättänyt hämmennystä sosiaalisessa mediassa, ja keskustelu twitterissä käy kuumana.

Marks & Spencer markkinoi muovirasiaan pakattuja avokadoviipaleita helppona välipalana, joka säästää asiakkaalta kuorimisen vaivan.

Kaikkia asiakkaita tuote ei kuitenkaan miellytä. Sosiaalisessa mediassa ihmetellään, mikä järki on pakata avokado muoviin, kun sen oma ryppyinen kuori toimii pakkauksena niin hyvin.

Valmiiksi viipaloidut avokadot ovat myös tavallisia avokadoja kalliimpia, sillä niiden pakkaaminen on käsityötä.

– Asiakkaamme rakastavat avokadoja, mutta niiden käsittely ei ole aina niin helppoa. Me olemme tehneet likaisen työn heidän puolestaan, kun tarjoamme kypsän ja valmiiksi viipaloidun vaihtoehdon, jonka voi lisätä suoraan leivälle, salaattiin tai syödä sellaisenaan, Marks & Spencerin tuotekehittelijä Erica Molyneaux kommentoi Mirrorille.

Twitterissä avokadoviipaleet ovat herättäneet närää etenkin turhaksi koetun muovipakkauksen vuoksi.

Valmispakkaukselle löytyy myös puolustajia, sillä valmiiksi viipaloidut tuotteet voivat helpottaa monen vanhuksen tai vammaisen elämää.

Valmiiksi kuorittuja hedelmiä on nähty ennenkin kauppojen hyllyillä. Viime kuussa yhdysvaltalainen Whole Foods -ketju joutui somemyrskyn kohteeksi otettuaan valikoimiinsa valmiiksi kuoritut mandariinit.

Muoviin pakatut mandariinit saivat lopulta niin paljon kritiikkiä, että tuote vedettiin myynnistä.

Lähde: Mirror

Avokadon pilkkominen on näin helppoa. Et tarvitse edes leikkuulautaa!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme