Mainos
Mainos

Oskarin etsinnöille päätös: Pepsiä ja pizzaa ostanut Alepan mysteeriblondi on löytynyt!

Sympaattisella lapulla söpöä tyttöä etsinyt Oskari kertoo löytäneensä mysteeriblondin.

MTV:n Makuja.fi kertoi tiistaina Pohjois-Haagan Alepassa Oskariin vaikutuksen tehneestä mysteeriblondista. Oskari oli törmännyt virvoitusjuomahyllyllä "aivan liian söpöön" tyttöön, jolta ei kaikessa jännityksessä ollut ehtinyt pyytää puhelinnumeroa.

– Huomasin tajuttoman söpön tytön, joka yritti ottaa ylähyllyltä Pepsiä. Pullo oli niin perällä, että tyttö yritti hypätä, mutta sai vain hipaistua sitä. Huomasin tilanteen ja kävin antamassa pullon hänelle. Tässä vaiheessa aivot alkoivat tilttaamaan, tyttö oli aivan liian söpö, Oskari kertoo.

Tyttö oli ostanut kaupasta pakastepizzaa ja pepsiä. Koska tämä 165-senttinen mustaan trenssitakkiin pukeutunut blondi oli ostanut vain yhden pizzan, päätteli Oskari hänen olevan sinkku.

–  Eihän kukaan osta vain yhtä pakastepizzaa, jos on menossa jonkun luo, Oskari nauroi MTV:lle.

Söpö tyttö jäi vaivaamaan Oskaria niin paljon, että hän päätti jättää kaupan limuhyllylle lapun, jossa toivoi tytön ottavan yhteyttä: 

Oskari Alepa

"Yhden pizza hypoteesi meni pieleen"

Kuva levisi ensin sosiaalisessa mediassa, mutta tytön yhteydenottoa ei kuulunut. Nyt Oskari kertoo, että MTV:n jutun ansiosta mysteeriblondi on vihdoin löytynyt.

– Ikävä kyllä yhden pizzan hypoteesi meni pieleen ja tyttö on varattu, Oskari kertoo hieman pettyneenä.

23-vuotiaan Oskaria sympaattinen tarina keräsi sosiaalisessa mediassa paljon positiivisia kommentteja ja monet naiset haaveilivat olevansa Oskarin etsimä mysteeriblondi. Toivommekin siis Oskarille onnea ja menestystä – tämä herrasmies löytää vielä varmasti oman söpön tyttönsä.

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme