Mainos
Mainos

Ostitko tätä makkaraa? Se poistetaan myynnistä!

Juustomakkaraa on pakattu tavallisen makkaran pakettiin. SOK ilmoittaa, että sen valmistuttaman X-tra Grillimakkaran yhden erän kohdalla on tapahtunut pakkausvirhe, jonka seurauksena kyseinen erä poistetaan myynnistä, kertoo Evira.

Osassa erän pakkauksista on tavallisen makkaran sijaan maitoa sisältävää juustomakkaraa. Maidolle allergisille kuluttajille voi tästä syystä aiheutua tuotteesta allerginen reaktio. Muille kuluttajille tuote on normaalisti käyttökelpoinen.

Kyseiset tuotteet on vedetty myynnistä 24.9.2013.

Takaisinveto koskee tuote-erää, jonka viimeinen käyttöpäivä -merkintä on 6.10.2013 ja pakkauskoko 400 grammaa. Tuote-erä on ollut myynnissä viikon ajan S-ryhmän Prisma-, S-market-, ABC-, Sale- ja Alepa- sekä Sokos -myymälöissä.

SOK opastaa kuluttajia palauttamaan virheellisen tuotteen tyhjän pakkauksen ensisijaisesti ostopaikkaan tai omien postiosoitetietojen kanssa postimaksutta asiakaspalautuksena.

(MTV3)

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot