Mainos
Mainos

Päiväkoti kielsi tyttöä syömästä keksejä – äiti raivostui

Netissä kuohuttaa jälleen kesälomien päättyessä tapaus, joka sattui viime vuonna Coloradossa. 

4-vuotias Natalee koki päiväkodissa suuren pettymyksen, kun päiväkodin hoitajat kielsivät häntä syömästä eväikseen tuomiaan Oreo-keksejä. Kiellon lisäksi hoitajat lähettivät Nataleen mukana kotiin kirjeen, josta tytön äiti hermostui totaalisesti.

”Hyvät vanhemmat, on todella tärkeää, että kaikilla lapsilla on mukanaan ravitseva lounas. Tämä on kunnallinen päiväkoti, ja jokaisella lapsella on oltava mukanaan hedelmä, kasvis ja tuhti välipala sekä maitoa. Sipsejä, maapähkinävoita ja muuta vastaavaa ei lueta terveelliseksi välipalaksi. Tämä on hyvin tärkeä osa toimintaamme ja se tarvitsee kaikkien panoksen.”

Nataleen äiti Leeza järkyttyi viestistä. Äidin mukaan Nataleen lounas sisälsi keksien lisäksi myös juustoleivän, minkä lisäksi tyttö on aktiivinen ja terve. Hänen mielestään päiväkoti teki kärpäsestä härkäsen.

Päiväkodin lausunnon mukaan hoitajat antoivat tytölle terveellisen vaihtoehdon keksien tilalle, mutta Leezan mukaan tytön terveys on hänen ja lääkäreiden välinen asia, ei päiväkodin hoitajien. Leezan sosiaalisessa mediassa tekemän avautumisen mukaan päiväkoti nolasi hänet täydellisesti.

Leezan postaus on saanut Facebookissa ymmärrystä muilta vanhemmilta. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme