Mainos
Mainos

Parasta, mitä omenoista voi valmistaa – tätä reseptiä on pakko kokeilla!

Syksy on omenoiden aikaa. Hyödynnä omenat leivonnassa ja valmista niistä perinteistä jälkiruokaa.

Omenaiset jälkiruoat sopivat syksyyn ja maistuvat viileinä syyspäivinä. Valmista Hellapoliisin ohjeella herkullista omena-kaurapaistosta.

Paistos on helppo ja nopea tehdä ja sopii sen vuoksi kiireisemmänkin päivän herkuksi. Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera!

Omena-kaurapaistos

4 annosta

6 isoa omenaa
½ dl fariinisokeria
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
3 dl kaurahiutaleita
1 tl vaniljasokeria

Paloittele omenat ja poista siemenkodat.

Laita omenalohkot uunivuokaan ja sekoita joukkoon fariinisokeria ja kanelia.

Sekoita voi, sokeri, kaurahiutaleet ja vaniljasokeri keskenään.

Ripottele seos omenaseoksen päälle ja kypsennä 200-asteisessa uunissa, kunnes omenat ovat pehmoisia ja kuorrute pinnalla on kauniin värinen.

Resepti: Hellapoliisi

 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme