Mainos
Mainos

Perheenisä raivoissaan: Kahvilan kuitissa haukuttiin vaimoa ”oudoksi friikiksi” – syynä munakastilaus vauvalle

Perheenäiti tilasi kahvilassa 11-kuukautiselle vauvalleen pienen omeletin. Tilauksen yhteyteen jätetyt tarjoilijan lisäkommentit päätyivät vahingossa ostokuittiin.

Brittipariskunnan aamiaisvierailusta North Yorkshiren Harrogaten paikallisesssa kahvilassa on syttynyt melkoinen somesota. Perheenisä Steve Dempster kertoi sosiaalisessa mediassa kuinka hänen vaimoaan oli loukattu kahvilassa.

– Vaimoni tilasi aamiaista itselleen ja pienemmän omeletin 11-kuukautiselle vauvallemme, joka on juuri aloittanut erilaisten ruokien maistelun. Tarjoilija kyseenalaisti tilauksen ja ihmetteli, miksi emme tilaa vain normaalia munakasta. Vaimoni selitti, ettei pieni vauvamme vielä syö niin paljoa.

"Pieni tomaattimunakas oudolle friikille"

Tarjoilija otti lopulta tilauksen vastaan ja meni kirjaamaan sitä järjestelmään. Koska tarjoilija oli vasta aloittanut kahvilassa, kahvilan omistaja auttoi tätä tilauksen kirjaamisessa.

– Vaimoni työskenteli aiemmin tässä kahvilassa, joten hän tiesi, että jos asiakas tilaa listan ulkopuolelta jotain, siitä lisätään kommentti kokille tilauksen yhteyteen. Vaimoni huomasi, että eräs kahvilan työntekijöistä hihitti, kun tilausta kirjattiin järjestelmään, joten vaimoni päätti pyytää kuitista kopion.

Kahvilan henkilökunta ei ollut tietoinen, että kokille menevät kommentit tulevat näkymään myös kuitissa. Tilauksen yhteyteen olikin törkeästi kirjattu ”pieni tomaattimunakas oudolle friikille”. Perheenisä Steve Dempsterin mukaan kahvilan henkilökunta ei pystynyt antamaan järkevää selitystä solvaukselle, mutta palautti rahat perheelle.

–  Vaimoni pyyntö ei ollut millään tapaa järjetön ja hän kysyikin henkilökunnalta, miten hän on ansainnut tällaisen käytöksen. On shokeeraavaa, että kahvilan omistaja käyttäytyy näin ja luulee, etteivät nämä kommentit koskaan päädy asiakkaan silmille.

Kahvila on sittemmin pyytänyt anteeksi julkisesti tapausta. Omistaja vakuuttaa, että kommentin järjestelmään kirjannut työntekijä joutuu puhutteluun tapauksen johdosta.

Lähde: Daily Mail

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme