Mainos
Mainos

Peukaloitiinko lasten halloweenkarkkeja maailmalla? Poliisi tutkii asiaa

Yhdysvalloissa epäillään, että koulun halloweenjuhlissa lapsille jaettuja karkkirasioita on jollain tapaa peukaloitu.

Connecticutissa, Yhdysvalloissa, vanhemmat kokivat ikävän yllätyksen halloweenviikonloppuna. Poliisi ilmoitti epäilevänsä, että koulun tapahtumassa jaettuja karkkiaskeja on jollain tavoin peukaloitu. Monet vanhemmat ovat miettineet jo pitkään, ovatko tuntemattomilta saadut halloweenkarkit turvallisia.

Poliisin mukaan lapset olivat saaneet koulun halloweentapahtumassa Dots-karkkiaskit, joiden huomattiin olevan jo kerran avattu ja liimattu uudelleen kiinni. Myös karkkien väri herätti epäilyksen. Normaalisti rasioissa on monia erivärisiä karkkeja, mutta nyt kaikki karkit olivat punaisia.

Poliisi ei ole vielä varma, onko karkeille tehty mitään, mutta monet askeista on selkeästi avattu ja liimattu uudestaan. Asiaa tutkitaan parhaillaan laboratoriossa. Tapahtumaan osallistuneita lapsia on kehotettu tarkastamaan heidän karkkiaskinsa ennen syömistä.

Lähde: Dailymail

 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme