Mainos
Mainos

Piia osti 15-vuotiaalle tyttärelleen "Starbucks"-paidan – huomaatko, missä meni vikaan?

Piian paitavalinta ei tällä kertaa todellakaan mennyt niin kuin Strömsössä.

Amerikkalainen kahvilaketju Starbucks on tänä päivänä erityisen trendikäs nuorten keskuudessa. Starbucks-huuma on levinnyt pikku hiljaa myös Suomeen, kun ketjun ensimmäinen kahvila avattiin Helsinki-Vantaan lentoasemalla vuonna 2012.

– Kehuskelin myyjälle, että tämä tulee mun tytölle. Mahtoi ihmetellä, Piia nauraa.

Kahvilaketjun logo tunnetaan maailmanlaajuisesti ja erilaiset Starbucks-tuotteet ovat suosittua kauppatavaraa. Starbucks-logoilla varustettuja t-paitoja myydään muun muassa Thaimaan katukojuissa, joista sellaisen tyttärelleen bongasi myös Piia Heikkilä. Piia ajatteli Starbucks-paidan olevan loistava tuliainen 15-vuotiaalle tytölleen. Jotain outoa paidassa kuitenkin oli...

starfucks

– Olen nyt täällä Thaimaassa ja soitin Skype-puhelun tytölle esitelläkeni tuliaispaitaa. Siinä sitten tytön kanssa ensin ihmeteltiin paidan kuvaa, joka muistutti ihan...ja sitten huomasin vasta tekstin. Tyttö on menossa kesällä ensimmäiselle ulkomaan reissulle yksin ja ajattelin että hyvän reissupaidan ostin, Piia kertoo MTV:n Makuja.fi-sivustolle.

Piia jakoi kuvan paidasta suosittuun Ei menny niinku Strömsössä -ryhmässä.

– Kehuskelin myyjälle, että tämä tulee mun tytölle. Mahtoi ihmetellä, Piia nauraa.

Totta tosiaan, tämän tuliaispaidan sanoma ei ihan viittaa kansainväliseen kahvilaketjuun, jonka logo näyttää oikeasti tältä:

Starbucks logo

Parhaillaan Thaimaassa lomaileva Piia ei vielä ole löytänyt oikeaa Starbucks-paitaa tytölleen, mutta eiköhän sellainen vielä jostain kojusta löydy ja tytär pääsee ensi kesänä reissuun hieman siistimmän tuliaispaidan kera. 

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme