Mainos
Mainos

Pikkupoika avasi suklaapukin kääreen – sisältä paljastui jotain hävytöntä

Pienen lapsen isä kauhistui jälkikäteen otettuaan kuvan lapsestaan syömässä suklaista joulupukkia. Joulupukki näyttää enemmän joltakin muulta kuin pukilta.

Englantilainen isä kauhistui katsottuaan tarkemmin kuvaansa, jossa hänen 2-vuotias poikansa pitelee suklaista joulupukkia. Suklaapukki ei muistutakaan pukkia, vaan enemmän jotakin härskiä. Isä jakoi kuvan Twitterissä, jossa se herätti paljon hilpeyttä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hei CadburyUK, pieni poikani rakastaa suklaatanne, mutta mielestäni suklaapukkinne kaipaisi hieman kehittelyä, isä kirjoitti kuvatekstiksi.

Isä kertoo, ettei huomannut pukissa mitään outoa ennen kuin otti kuvan. Pukki oli edestä oikean joulupukin näköinen, mutta sivusta se näytti isän mielestä hieman kyseenalaiselta.

Hauskat kuvat suklaajoulupukeista ovat herättäneet hilpeyttä sosiaalisessa mediassa jo aiemminkin. Viime vuonna jaettiin myös kuva härskin näköisestä suklaapukista. Tällöin kyseessä ei ollut kuitenkaan Cadburyn suklaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Mirror

 ***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme