Mainos
Mainos

"Pohjolan parhaimpia lintuja" – oletko kokeillut tätä herkkua?

Oletko sinä koskaan maistanut riekkoa?

Huomenta Suomessa vietettiin tällä viikolla riistaviikkoa ja sen kunniaksi kokki Akseli Herlevi valmisti perjantaina hieman harvinaisempaa herkkua: Riekkoa Suvorovin tapaan.

Herlevin mielestä riekkoa kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos sitä vain saa käsiinsä.

– Riekko on mielestäni yksi Pohjolan parhaimmista linnuista ja sopii loistavasti tähän reseptiin, Herlevi ylistää.

Miten riekko valmistetaan Suvorovin tapaan? Kokeile reseptiä ja katso videolta Akseli Herlevin vinkit!

MTV LIFESTYLE

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme