Mainos
Mainos

Raaka-aine, joka tekee munakkaasta paljon parempaa – tätä kannattaisi aina lisätä

Tiesitkö, että loraus appelsiinimehua munakkaan joukossa tekee klassikkoherkusta entistä parempaa?

Munakas on helppo ja nopea aamupala, joka pitää proteiinipitoisuutensa vuoksi nälän loitolla pitkään. Yllättävällä raaka-aineella klassikkoruoasta saa kuitenkin entistä herkullisempaa.

Jos appelsiinimehua lisää munakkaaseen vain vähän, ei sitä maista erikseen, vaan mehu täydentää munakkaan makumaailmaa. Apaattisen värinen munakas muuttuu appelsiinimehun vaikutuksesta myös houkuttelevamman näköiseksi.

Loraus appelsiinimehua tekee Popsugar.com-sivuston mukaan munakkaasta entistä parempaa siksi, että se tuo tavallisesti suolaiseen munakkaaseen aavistuksen makeutta. Tämän lisäksi mehu kirkastaa klassikkoherkun väriä.

Lähde: Popsugar

***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme