Mainos
Mainos

Raju väite: Sushiravintoloiden lohi ei olekaan oikeasti lohta

Yhdysvalloissa on noussut kohu Real Food, Fake Food -kirjan julkaisun jälkimainingeissa. Larry Olmsted paljastaa kirjassaan elintarviketeollisuuden huijauksia. 

Paljastuskirjan Yhdysvaltain ruokateollisuudesta kirjoittanut Larry Olmsted väittää kirjassaan, etteivät sushiravintoloiden käyttämät kalat ole aina sitä, mitä väitetään.

Olmstedin selvitysten mukaan ravintoloiden lohena tai punanapsijana mainostetut kalat ovat usein tilapiaa tai muuta halpaa kalaa, joka on värjätty väriaineiden avulla punaiseksi. Ravintolat siis huijaavat asiakkaitaan kustannussäästöjen toivossa.

Olmstedin mukaan budjettileikkaukset ja säästötoimenpiteet ovat saaneet aikaan sen, ettei elintarvikevirastoilla ole enää käsiä puuttua tämän kaltaisiin huijauksiin. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme