Mainos
Mainos

Ranch, Holiday Dip, Manhattan – tässä ovat parhaat sipsi- ja dippiyhdistelmät!

Sipsit ja dippi kuuluvat vankkana osana monen suomalaisen viikonloppuherkutteluun. Mutta mistä sipseistä ja dipeistä syntyvät parhaat makuyhdistelmät?

Makuja.fi kysyi Taffelin ja Estrellan asiantuntijoilta, mitä sipsi- ja dippimakuyhdistelmiä ammattilaiset suosittelisivat. Estrellalta vinkataan kokeilemaan muun muassa Ranch-sipsejä Holiday Dipin kanssa.

– Suolattujen Herkku-sipsien kanssa mikä dippimaku tahansa on täydellinen riippuen omista mieltymyksistä mutta esimerkiksi perunalastuista Ranch sopii erinomaisesti Holiday Dipin kanssa nautittavaksi. Tomaatin ja sipulin makuinen American Dip on täydellinen yhdistelmä Manhattan-sipsien kanssa.  

Taffelilta puolestaan suositellaan muun muassa perinteisten Sips-lastujen yhdistämistä Ranch-dipin kanssa tai Snacks Fries -tikkuja valkosipulidipin kera. Kierremalliset Raffelit sopivat sen sijaan yhteen Sweet Chili -dipin knassa.

– Myös Taffelin uudet täysjyväsnacksit ovat erinomaisia dipattavaksi. Esimerkiksi Täysjyväsnacks Merisuola  ja 3 Sipulin Dippi tai Kartanon dipit sopivat yhteen. Kartanon dipit toimivat loistavasti myös erilaisten vihannesten dippailuun, Taffelilta kerrotaan.

Taffelin viestintä- ja markkinointijohtaja Ritva Mäenpää muistuttaa, että dippejä voi hyödyntää myös muiden ruokien kanssa. Dipeistä voi valmistaa maustevoita tai sekoittaa erilaisia kylmiä kastikkeita kalalle tai lihalle. 

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme