Mainos
Mainos

Rasvanpoltto tehostuu jopa 30 prosentilla: Syö näitä ruokia samaan aikaan!

Tiettyjä ruokia yhdistelemällä on mahdollista tehostaa laihtumista.

Tiesitkö, että resistentti tärkkelys ja proteiini ovat täydellinen, rasvanpolttoa kiihdyttävä yhdistelmä laihduttajille? Resistenttiä tärkkelystä löytyy esimerkiksi vihreistä banaaneista sekä jäähtyneistä, keitetyistä perunoista, pavuista sekä riisistä.

Nutrition Journalissa julkaistussa tutkimuksessa eripainoiset naiset söivät pannukakkuja, joista osa oli tehty proteiinijauheesta ja tavallisista jauhoista ja osa proteiinijauheesta ja resistentistä tärkkelyksestä.

Resistentti tärkkelys on kuin kuitua: se ei imeydy ohutsuolessa, vaan kulkee sellaisenaan paksusuoleen. Paksusuolessa suoliston mikrobit käyttävät sen ravinnokseen ja syntyy lyhytketjuisia rasvahappoja. Tällä on suotuisa vaikutus suoliston hyvinvointiin.  Mikä parasta, resistentin tärkkelyksen energiapitoisuus on alhaisempi kuin niin sanotusti tavallisten hiilihydraattien.

Resistentistä tärkkelyksestä ja proteiinijauheesta tehtyjä pannukakkuja syöneillä naisilla oli enemmän kylläisyyshormonia elimistössään syömisen jälkeen. Lisäksi he polttivat enemmän rasvaa. Rasvanpoltto oli jopa 30 prosenttia tehokkaampaa kuin muunlaisten pannukakkujen jälkeen. 

Resistentillä tärkkelyksellä on todettu lukuisia terveyshyötyjä, se muun muassa täyttää vatsaa ilman suurta energiamäärää ja ruokkii elimistön hyvää bakteerikantaa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme