Mainos
Mainos

Rautaa ruoasta – opettele käyttämään pinaattia ruoanlaitossa

Ruokabloggaaja Kati Jaakonen suosittelee hyödyntämään pinaattia rohkeasti ruoanlaitossa.

Pinaatti on terveellinen ja erityisen rautapitoinen vihannes, joka tuo mukavasti väriä eri ruokalajeihin. Ruokabloggaaja Hellapoliisi eli Kati Jaakonen rohkaisee käyttämään pinaattia eri ruokalajeissa.

– Pinaatti sopii keittoihin, murekkeen täytteeksi, lihapulliin, sämpylöihin, piiraisiin ja vaikkapa smoothieihin, Jaakonen kertoo.

Tuore pinaatti ryöpätään ja hienonnetaan ennen käyttöä, mutta pakastettua pinaattia voi lisätä ruokiin sellaisenaan. Ruokabloggaaja suosittelee lisäämään pinaattia esimerkiksi juustosarvien taikinan joukkoon. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme