Mainos
Mainos

Ravintola jäi kiinni iljettävästä tempusta – kierrätti syömättä jäänyttä ruokaa uusille asiakkaille

Michiganissa, Yhdysvalloissa meksikolaista ruokaa tarjoileva ravintola on myöntänyt kierrättäneensä syömättä jääneet nachot ja salsat seuraaville asiakkaille.

Su Casa Mexican -ravintolan entisen työntekijän äiti teki Facebookissa paljastuksen, joka sai ihmiset kauhuihinsa. 16-vuotiaan tytön äiti kirjoitti Facebookiin pitkän kirjoituksen siitä, kuinka ravintola tarjoilee aiempien asiakkaiden syömättä jääneet ruoat uusille asiakkaille. 

– Tytärtäni kiellettiin heittämästä pois salsaa, sipsejä ja muuta vastaavaa ruokaa, joka näytti koskemattomalta. Hän ei tuntenut toimivansa oikein, joten hän kysyi omistajalta, oliko asia todella näin, ja omistaja vahvisti asian, äiti kirjoitti. 

Ravintolan omistaja on myöntänyt asian ja kommentoi WWMT-uutisille kierrättäneensä ruokaa, koska ei tiennyt sen olevan kiellettyä. Omistajan mukaan hän olisi luullut koskemattomilta näyttävien ruokien tarjoilemisen olevan sallittua.

Lähde: Delish

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme