Mainos
Mainos

Ravintola nöyryytti 9-vuotiasta tyttöä – esitti kohtuuttoman vaatimuksen

Britanniassa uutisiin on noussut tapaus, jossa ravintola ei antanut 9-vuotiaan tytön syödä lasten hinnalla vaan vaati saada mitata tämän pituuden.

Rebecca Fox järkyttyi Nines Global Buffet -ravintolan toiminnasta, kun ravintola vaati naisen yhdeksänvuotiasta Atiya-tytärtä maksamaan aikuisten hinnan. Ravintolalla on käytössä sääntö, joka mukaan alle 140-senttiset lapset syövät halvemmalla kuin aikuiset. Äiti sanoo tyttärensä nolostuneen pahasti, kun henkilökunta vaati tyttöä menemään mitattavaksi.

– Olen raivoissani tästä. Atiya on pitkä tyttö, mutta hän on vain 9-vuotias, ja hän todella pahoitti tilanteesta mielensä, äiti toteaa Mirror-lehdelle.

– Ravintolalla oli jonkinlainen mittauspaikka, ja henkilökunta sanoi, ettei tyttö voinut pituutensa vuoksi syödä lasten hinnalla. Kyse ei ole rahasta, vaan siitä, että he eivät hyväksyneet hänen olevan vain lapsi, äiti tilittää. 

Perhe päätti jättää ravintolassa syömisen väliin nöyryyttävän mittauskokemuksen jälkeen ja siirtyä muualle syömään.

Äiti kertoo ottaneensa ravintolaan yhteyttä vielä jälkikäteen, mutta ravintolalta saatu vastaus ei miellyttänyt häntä.

– Me ymmärrämme, että ihmiset voivat harmistua tästä, mutta Nines on niin iso ja kiireinen ravintola, että sääntöä täytyy noudattaa. Asiakkaat saavat syödä niin paljon kuin haluavat, kun he ovat maksaneet. Toisinaan henkilökunnan on hankala erottaa lapsia ja aikuisia, joten jonkinlainen sääntö on oltava olemassa, ravintolasta kommentoitiin. 

Lähde: Mirror

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme