Mainos
Mainos

Ravintolalla käsittämättömät vaatimukset asiakkaille: Ei ylipainoisia eikä tatuointeja

Ensin avattiin nakuravintola Lontooseen, nyt Japaniin. Japanin alastomien asiakkaiden ravintolaan liittyy kuitenkin muutama omituinen yksityiskohta itse alastomuuden lisäksi.

Tokiossa sijaitsevassa The Amrita -ravintolassa kaikki ovat alasti henkilökuntaa lukuun ottamatta. Henkilökuntakaan ei ole täysissä pukeissa vaan käyttää alushousuja.

Ravintolassa käymiseen liittyy liuta sääntöjä. Mukaan ei saa ottaa kännykkää, eikä ravintolassa saa koskea toisiin ihmisiin. Myöskään tatuoinnit eivät ole sallittuja, ja tervetulleita ovat vain 18–60-vuotiaat. Erikoisin sääntö liittyy painoon, ylipainoiset asiakkaat eivät nimittäin ole tervetulleita, ja asiakkaat punnitaan ennen sisäänpääsyä.

Tanssiesityksistä ja ruoasta pääsee nauttimaan maksamalla useiden satojen eurojen sisäänpääsymaksun, mutta sitä ennen on kuitenkin todistettava ikänsä sekä astuttava vaa'alle. 

Lähde: Foxnews

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme