Mainos
Mainos

Ravintolalta emämoka: Lähetti vahingossa toimittajalle muistiinpanot 30 000 asiakkaasta – "Hän on järkyttävä ämmä"

Amerikkalaisravintola on pitänyt kirjaa kaikista asiakkaistaan yhdessä tiedostossa. Valitettavasti tiedosto lipsahti nyt julkisuuteen, kun ravintola lähetti sen vahingossa sähköpostin liitteenä toimittajalle.

New Yorkerin toimittaja Hannah Goldfield sai yllättäen paikalliselta ravintolalta sähköpostin liitteenä tiedoston, jonka ei pitänyt olla mukana. Tiedostoon oli kirjattu ylös 30 000 ravintolakäyntiä ja kommentit asiakkaista.

Goldfield jakaa nyt Twitterissä parhaita paloja muistiinpanoista. Ravintolan kirjaamista kommenteista käy ilmi, että paikalla on käynyt tunnettuja VIP-vieraita, kuten juontaja Ryan Seacrest ja näyttelijä Fran Drescher.

Kommenteissa muun muassa varoitellaan henkilökuntaa hankalista asiakkaista. Kun asiakkaan kohdalle on merkitty termi ”86”, se tarkoittaa ravintolakielessä sitä, että tästä ihmisestä on päästävä eroon - eli hän ei ole enää tervetullut ravintolaan.

Goldfield on kaivanut tekstistä muun muassa tällaisia kommentteja:

”86. Hän repi osan sohvasta pois mennessään”

”86-asiakas. Pliis, älkää varatko hänelle enää pöytää JOS ARVOSTATTE TYÖTÄNNE”

”86 86 86 86 86 86 86 86 86! Hän on järkyttävä ämmä!”

”Hän on tuotantoassistentti elokuvateollisuudessa. Luulee olevansa tärkeämpi kuin oikeasti on. Tuotantoassistentti on tuotannossa alinta kastia”

”Hän valehtelee pöytävarauksesta. Varmaankin siksi, että hän on tuomittu rikollinen."

Goldfield ei ole vielä paljastanut, mistä ravintolasta on kyse. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme