Mainos
Mainos

Ravintolan henkilökunta oli nukahtanut – humalainen mies teki itse ruokansa

Amerikkalainen mies ei halunnut jäädä ilman yöllistä ruokaansa, vaikka ravintolan työntekjä oli nukahtanut. Omatoiminen mies tekikin itse oman annoksensa keittiössä – ja sai lopulta työtarjouksen.

Alex Bowen oli viime viikon torstaina muutamalla drinkillä ystäviensä kanssa Etelä-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Kotimatkalla 36-vuotias mies päätti käydä hakemassa yöpalaa kurnivaan mahaansa paikallisesta Waffle House-ravintolasta.

– Kello oli noin kolme yöllä. Olin aika päihtynyt, Bowen kertoo illan tapahtumista.

Mies odotti tiskillä noin kymmenen minuuttia, ketään ei näkynyt missään. Hän kävi tarkastamassa vielä ulkoa, jos työntekijöitä näkyisi. Sen jälkeen mies marssi keittiöön, laittoi grillin kuumaksi ja alkoi valmistaa itselleen pekoni-juustoleipää.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Bowen valmisti ruokansa, siivosi jopa jälkensä ja otti ruoan mukaan. Tehdessään leipää mies myös huomasi nukkuvan työntekijän takahuoneessa.

– Työntekijä ei herännyt koko aikana. Eikä kukaan tullut sisään ravintolaan, Bowen kertoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yöllä omatoiminen mies ei maksanut annostaan, mutta hän palasi myöhemmin ravintolaan maksamaan sen.

"Alexilla on ilmiselvästi kokkaustaitoja"

Laajasti sosiaalisessa mediassa ja useilla uutissivustoilla huomattu tarina sai myös ravintolaketjun kiittämään miestä viallisen palvelun osoittamisesta. Wafflen Housen aluepäällikkö kuitenkin kommentoi, ettei asiakkaiden tulisi mennä tiskin taakse.

– Turvallisuussyistä asiakkaidemme ei koskaan pitäisi mennä tiskin taakse. Sen sijaan heidän pitäisi saada laadukas kokemus, jonka tarjoavat ystävälliset toverit, ravintolaketjun aluepäällikkö kertoo lausunnossaan.

– Me käymme läpi tämän tapauksen ja puutumme siihen asiallisin kurinpitokeinoin. Siihen liittyen, Alexilla on ilmiselvästi kokkaustaitoja, ja puhuisimme mielellämme hänen kanssaan työmahdollisuuksista, sillä meillä voi olla jotain tarjota hänelle.

Bowen kertoo toivovansa henkilökunnan Waffle Housissa olevan ensi kerralla hereillä.

– Mutta jos he eivät ole, tiedän, mitä tehdä.

Bowenin Facebook-julkaisu on kerännyt jo useita tuhansia tykkäyksiä, jakoja ja kommentteja.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Someecards, ABC News, New York Post, Facebook

***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme