Mainos
Mainos

Ravintolan hurja uutuus: Pizzan ja juustohampurilaisten yhdistelmässä 3000 kcal!

Hyviä uutisia hampurilaisten ja pizzan ystäville. Enää pikaruoan kuluttajan ei tarvitse valita kahden suosikkiruokansa väliltä, sillä nyt ne voi nauttia yhdessä.

Pikaruokaketju Pizza Hut on kehittänyt uuden, entistäkin tuhdimman pizzan. Juustohampurilaispizzaksi mainostettu rasvapommi yhdistää juustohampurilaiset ja pizzan, sisältäen huikeat 3000 kilokaloria pizzaa kohden.

Uutuuspizza koostuu kymmenestä mozzarellajuustolla päällystetystä minihampurilaisesta, jotka on upotettu pizzapohjan reunoille. Tämän lisäksi pizza sisältää vielä normaalit pizzatäytteet ja rasvaisen dippikastikkeen.

Tällä hetkellä erikoispizzaa on saatavissa vain Lähi-Idässä ja Iso-Britanniassa, mutta pizzan on huhuttu valloittavan piakkoin myös Yhdysvallat.

3000 kilokaloria sisältävän pizzan on laskettu vastaavan kalorien määrässä noin kymmentä tavallista juustohampurilaista.

Lähde: stuff.co.nz

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme