Mainos
Mainos

Resepti, jota on pakko kokeilla: Helppo ja nopea suklaakakku

Jos makeannälkä yllättää tai yllätysvieraat saapuvat, eikä kaapista löydy mitään tarjottavaa, kannattaa leipoa helppo ja nopea suklaakakku.

Kokeile suklaakakun reseptiä, joka valmistuu helposti ja vaivattomasti. Tämä herkku sopii loistavasti myös Itsenäisyyspäivän illallisen seuraksi.

Helppo ja nopea suklaakakku

12–16 palaa

100 g voita
2 ½ dl sokeria
2 munaa
1 ½ dl vehnäjauhoa
3 rkl kaakaota
1 tl vaniljasokeria
tomusokeria koristeluun

Tarjoiluun:
kermavaahtoa

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata voi ja anna jäähtyä. Sekoita yhteen munat ja sokeri. Sekoita vehnäjauho, kaakao ja vaniljasokeri keskenään ja hämmennä munaseokseen. Lisää lopuksi voisula.

2. Paista kakkua noin 25 minuuttia. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnaltaan, mutta tahmea sisältä.

3. Anna kakun jäähtyä, sihtaa pinnalle tomusokeria, leikkaa viipaleiksi ja tarjoa kermavaahdon kera.

***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme