Mainos
Mainos

Roosa päätti panostaa kakkuun ja tilasi konditoriasta koristeen: Tätä tilattiin – ja tämä saatiin

Varkaudessa asuva Roosa tilasi juhlan kunniaksi kakkukoristeen konditoriasta. Lopputulos oli niin huono, ettei sille voi kuin nauraa.

Kun omat taidot eivät riitä, on aika kääntyä ammattilaisten puoleen. Näin ajatteli varkautelainen Roosa, joka halusi tilata miehensä menestyksen kunniaksi komean kakun. 

– Mieheni sai ystävineen YouTube-kanavalleen yli 100 tuhatta tilaajaa, ja siitä saa kunnianosoitukseksi hopeisen play button-laatan. Pidettiin tämän kunniaksi juhlat, ja päätin kerrankin panostaa kakkuun kunnolla ja tilata koristeet ihan alan ammattilaisilta.

Roosa tilasi konditoriasta kakunkoristeeksi play-nappulan ja antoi malliksi kuvan laatasta.

Lopputuloksen nähtyään Roosa totesi, että hänen omakin osaamisensa olisi näköjään ollut "kondiittoritasolla".

play nappula

– Kuvassa siis malli minkä mukaan koriste tilattiin, sekä itse koriste mikä saatiin, Roosa nauraa.

Koristeen hinta lopulta 2 euroa

Onneksi tekele ei kuitenkaan tullut kovin kalliiksi.

– Tämän lisäksi tilattiin muutakin ja kaikki oli yhteensä 32 euroa. Tästä kappaleesta kävin myös juttelemassa kahvilassa: selittämässä visiota ja kokoa ja miten tulee kakkuun. Hinnaksi arvioitiin silloin 10 euroa, koska menee "niin paljon materiaalia" ja se oli minulle ok, koska halusin siitä ISON!

Loppujen lopuksi koristeen hinnaksi tulikin vain 2 euroa. Konditoriakaan ei kehdannut koristeesta sen enempää veloittaa. Myöhemmin Roosa sai vielä selvityksen konditoriasta, kun laittoi sinne palautetta:

"Tekijöillä ei ole ollut aivan selvillä mitä halutaan, ja emme ole ymmärtäneet että näppäin tulee pystyyn. Tämän takia emme markkinoi pelkkiä marsipaanikoristeita, vaan myymme mielellään aina kakun ja koristeet, jotta tiedämme kokonaisuuden." 

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme