Mainos
Mainos

Runebergintortut viidellä tapaa

Herkullisen kosteat runebergintortut valmistuvat helposti kotioloissa. Valitse itse haluatko leipoa suussa sulavia sokeriunelmia vai kevyitä versioita tummista jauhoista.

Runebergintorttuna tunnetun leivonnaisen resepti oli alkuaan melko pelkistetty korppujauhoista ja muruista tehty leivonnainen. Makean tortun nimi tulee siitä, että kansallisrunoilijamme Johan Ludvig Runeberg söi näitä mielellään aamiaisryyppynsä kanssa. Runebergin torttuja tarjotaan perinteisesti Runebergin päivänä 5.2.

Kokeile herkullisia reseptejä:

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme