Mainos
Mainos

Salaatti, jonka voi paistaa? Vihanneshyllyn erikoisuus ei ole suomalaisille tuttu

Tietyistä suomalaisista ruokakaupoista löytyvä Cosmopolitan-salaatti soveltuu kaikenlaisiin salaatteihin, mutta muista salaattilajikkeista sen erottaa uskomaton kestävyys. Kestävyydestä huolimatta salaatin maku on makea. 

Cosmopolitan-salaattia voi myös paistaa

Cosmopolitan säilyttää raikkauden, rapeuden ja houkuttelevan ulkonäön myös pilkottuna, joten se sopii erityisen hyvin tilanteeseen, jossa salaattiateriaa joudutaan säilyttämään ennen ruokailua. Pirteän värin ja rapean suutuntuman ansiosta se sopii loistavasti myös lisukkeeksi tai koristeeksi mihin tahansa ruokaan. Cosmopolitan-salaattia voi kokeilla myös kevyesti wokattuna ja grilliruokien lisukkeena.

Monikäyttöinen ja kestävä salaatti

Cosmopolitan-salaatin lehdet ovat niin jämäköitä, että niillä voi korvata jopa tacokuoren tai dippikipon. Tavallista jäykemmät lehdet soveltuvat erinomaisesti myös kaikenlaisten wrappien, kääröjen ja rullien tekoon.

Cosmopolitanilla voi korvata esimerkiksi gluteenia tai vehnää sisältävät tortillat, kesärullien riisipaperin tai sushimakien levän. Sen avulla moni tuttu resepti voidaan muokata myös erityisruokavalioihin ja allergiselle sopivaksi sekä lisäaineettomaksi ja terveelliseksi.

Lähde: Rödingin tila


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme