Mainos
Mainos

Sairaanhoitajan kauhunhetket: Kaupan valmissalaatista löytyi näätäeläin

Yorkshiren Bradfordista kotoisin oleva nainen löysi yllättävän proteiininlähteen salaatistaan.

Sairaanhoitaja Rifat Asghar oli pistelemässä suuhunsa Asda-kaupasta ostamaansa valmissalaattia, kun hänen työtoverinsa huomasivat karvaisen möykyn maissin ja sipulin lomassa. Lähempi tarkastelu osoitti, että möykyllä oli jalka, häntä ja silmä.

Asghar vei salaatin takaisin kauppaan, jossa hänelle naisen kertoman mukaan tarjottiin viiden punnan eli alle 7 euron lahjakorttia hyvitykseksi, josta nainen kieltäytyi. Kun sisäinen tutkinta paljasti, että otus oli jonkin näätäeläimen poikanen, lahjakortin summaa nostettiin sataan puntaan eli noin 132 euroon. Asghar kieltäytyi vastaanottamasta sitäkin.

Asdan tiedottaja kertoi Mashable-sivustolle, että kauppa on todella pahoillaan pettymyksen tuottamisesta. 

Salaatista löytynyt eläin oli pahoin vahingoittunut. Siitä oli jäljellä ihoa, karvaa, jalkaa ja häntä. Jostain syystä se oli onnistunut pääsemään läpi harjaantuneiden silmien ja pesuprosessien.

– Se aiheutti minulle paljon traumoja. Aluksi luulin, että se oli hiiri, ja noin viikon jälkikäteen näin outoja unia suustani ulos tulevista hiiristä, Asghar kertoo.

Lähde: Mashable

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme