Mainos
Mainos

Salaliittoteoria Haribon suosikkikarkeista sai ihmiset sekaisin: "Paistetut kananmunat" eivät olekaan sitä, mitä luulit?

Sosiaalisessa mediassa keskustellaan nyt kiivaasti siitä, mitä Haribon suositut karkit, "paistetut kananmunat", todellisuudessa ovat.

Useimmat meistä ovat kuvitelleet Haribon valko-keltaisten hedelmäkarkkien kuvaavan paistettuja kananmunia. Nyt salaliittoteoriat väittävät kuitenkin toista.

Keskustelu lähti käyntiin, kun koomikko Scottish Patter latasi Facebookiin kuvan Haribon Starmix -makeispussista, jossa kyseisiä "kananmunakarkkeja" on mukana. Kuvan ohessa nostettiin esiin uskottava pointti: Koska karkkipussi on teemaltaan avaruushenkinen, täytyy paistettujen kananmunien sittenkin olla ufoja?!

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Salaliittoteoriat paistettujen kananmunien todellisesta olemuksesta paisuivat ja jotkut ryhtyivät pohtimaan myös muiden Haribon karkkien merkitystä. Eräs karkinystävä pohti, ovatko Haribon kolapullot oikeasti avaruusraketteja ja nallet astronautteja.

Scottish Patterin salaliittoteoriasta on tykännyt Facebookissa jo yli 18 000 ihmistä. Haribon sivuilla kuitenkin kerrotaan selkeästi, että karkit ovat kuin ovatkin paistettuja kananmunia. 

Lähde: Mirror

***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme